Tanden bleken voor meer zelfvertrouwen

tandarts doet gel op het tandvlees ter beschermingJe tanden bepalen een groot deel van je uiterlijk. Immers, in het contact met andere mensen zijn deze vaak te zien. Je lacht, praat en daarbij zijn je tanden goed zichtbaar. Naarmate je ouder wordt, worden ze snel geler. Vooral wanneer je rookt of op een andere manier aanslag krijgt. Het staat niet mooi en je wordt dan ook vaak beoordeeld op je uiterlijk, waardoor je er knap onzeker van kunt worden. En het is niet nodig, want je kunt heel goed je tanden bleken. Daardoor krijg je weer die zelfverzekerde stralende lach waardoor je jezelf weer kunt laten zien.

Zelf tanden bleken
Het is helemaal niet moeilijk om zelf je tanden te bleken. Dit kun je prima thuis doen met middeltjes die je online koopt. Het is een veilige manier en het kost niet veel tijd. Met gewone tandpasta lukt dit niet, maar die middeltjes werken goed en zonder risico voor je gezondheid of aantasting van het glazuur. Het is ook veel goedkoper dan wanneer je dit bij de tandarts laat doen. En het is ook niet slecht voor je tanden. Er zijn ook wel huismiddeltjes waarvan gezegd wordt dat ze je tanden kunnen bleken. Maar deze zijn niet goed voor je gebit. Het tast het glazuur aan en dan worden ze nog sneller geel en zijn je tanden ook niet meer beschermd tegen allerlei ziektes. Dat is iets waar je dus niet mee moet gaan experimenteren. De middeltjes die er speciaal voor op de markt gebracht zijn, zijn veilig voor je glazuur, zodat je het zonder risico kunt gebruiken. Ons advies luidt met grote overtuiging dat je je het beste kunt laten behandelen in een professionele kliniek.

Stralende lach
Stel je voor dat je weer stralend witte tanden hebt. Dan kun je je tanden weer onbekommerd laten zien en heb je hierdoor weer veel meer zelfvertrouwen. Je voelt je zekerder in het contact met anderen en dat komt je hele houding en manier van doen ten goede. En het heeft een onverwacht effect op je contacten, omdat deze je er goed verzorgd uit vinden zien en ook je zelfverzekerdheid opmerken. En wanneer je in de spiegel kijkt ben je ook weer zelf tevreden over je uiterlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Orgy